Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Φάμπρικα εκτεταμένων ρευματοκλοπών για να τροφοδοτούνται με τζάμπα ρεύμα από το δίκτυο χαμηλής τάσης πομποί τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων και τηλεπικοινωνιακών εταιρειών αποκαλύφθηκε ότι είχε στηθεί στο όρος Αιγάλεω.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία του οποίου εντόπισαν χθες στην περιοχή «Πυροβολεία» τις παράνομες συνδέσεις σε κοντέινερ όπου στεγάζονται ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί, μιλά για σοβαρή υπόθεση, τις διαστάσεις της οποίας ακόμη δεν μπορεί να εκτιμήσει.

Πηγές της εταιρείας που ρωτήθηκαν δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που είχαν συνδεθεί παράνομα με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Ηδη πάντως από χθες που έγινε γνωστή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές για τη διαλεύκανσή της.