To πρωί είχαμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Mega από τον Δημήτρη Μάρη, του ομίλου 24Media, έναν συνεργάτη του Φώτη Μπόμπολα – έχουν μαζί και τον ραδιοσταθμό «Sport24 Radio 103,3». Εβγαλαν και σχετική ανακοίνωση. «Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.
Η συμμετοχή της 24MEDIA, τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)», σημείωναν. «Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους», πρόσθεταν.
Το παιχνίδι αγριεύει. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, από τη μία, που είναι συνεργάτης του Βαρδινογιάννη· Δημήτρης Μάρης, από την άλλη, που είναι συνεργάτης, όπως σας είπα, του Φώτη Μπόμπολα. Ο μόνος δηλαδή που μένει ξεκρέμαστος από τους τρεις υπάρχοντες μετόχους είναι ο Σταύρος Ψυχάρης, με το ποσοστό του στο Mega να μειώνεται πολύ αν προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Το απόγευμα, λοιπόν, στο in.gr του ΔΟΛ είχαμε την απάντηση εκ μέρους του Σταύρου Ψυχάρη. Με ένα σχόλιο, στο οποίο δεν αναφέρονται ονόματα αλλά φωτογραφίζονται καταστάσεις.
Ιδού: «Πηγές του Mega, αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες για την τύχη του καναλιού, έκαναν το εξής σχόλιο: “Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού ‘στοιχηματζή’ χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της ‘Τηλέτυπος ΑΕ’. Αντ’ αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου”».
Τον Δημήτρη Μάρη εννοεί και την εταιρεία του 24Media που ασχολείται με sites για ηλεκτρονικό τζόγο.
Χθες πάντως οι εργαζόμενοι στο Mega πληροφορήθηκαν πως θα πληρωθούν μόνο τον μισό μισθό του Μαρτίου. Επιπλέον και μέχρι να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας θα παίρνουν τα μισά χρήματα απ’ όσα πρέπει να λαμβάνουν κάθε μήνα.
