Τα δύο της χρόνια γιόρτασε χθες, Παρασκευή, η «Εφημερίδα των Συντακτών», με μια μεγάλη συναυλία στο Gazarte, το οποίο ήταν ασφυκτικά, ενώ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.
Για πρώτη φορά, στην ίδια σκηνή βρέθηκαν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Παύλος Παυλίδης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, οι οποίοι μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκανε εφικτό κάτι που δύο χρόνια πριν φάνταζε αδύνατο. Μια ομάδα δημοσιογράφων, έμπειροι αλλά και νεότεροι, και δίπλα τους τεχνικοί, διοικητικοί αλλά και επαγγελματίες των πωλήσεων, ενώθηκαν μέσα στην καρδιά της κρίσης χωρίς να έχουν στήριξη από κανέναν επιχειρηματία (ευτυχώς!), κανένα πολιτικό κόμμα (ευτυχώς, δις!), χωρίς ισχυρό ιδιοκτήτη-εκδότη και έβγαλαν την πρώτη ανεξάρτητη, συνεταιριστική εφημερίδα. Μόνη μας περιουσία το πάθος και η πίστη μας στη δύναμή μας και τη δουλειά μας.
