ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γ.ΤΕΣ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας θα διεξαγάγει προκαταρκτική εξέταση για τη δικογραφία που σχηματίστηκε σχετικά με πρωτοσέλιδο της «Espresso» με τίτλο «Μας κατακαίνε μετανάστες βάσει σχεδίου, θα τους κάψουμε και εμείς».

Espresso - Εφημερίδα

Προηγήθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Γιάννη Ανδριώτη, για το δημοσίευμα, ο οποίος αναρωτιόταν αν θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα και αν οι μετανάστες, που στοχοποιούνταν για τις φωτιές στον Εβρο, ήταν υπαίτιοι και για τις πυρκαγιές σε Κέρκυρα, Ρόδο, Εύβοια, Μενίδι, Πάρνηθα, Ηλεία, Αστρος Κυνουρίας κ.α.

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι έστειλε την ανάρτηση του δημοσιογράφου στον εισαγγελέα Ρατσιστικών Εγκλημάτων και εκείνος με τη σειρά του προχώρησε στη σύσταση δικογραφίας κακουργηματικό χαρακτήρα.