Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έπειτα από το Κυριακάτικο δημοσίευμα στο Documento ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε επισήμως στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Καραμαλάκης συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε μέλος της οικογένειας του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Ο υπουργός διαψεύδει ως «αναληθές» και «συκοφαντικό» το δημοσίευμα υποστηρίζοντας ότι υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας.
Σήμερα, μετά τις ενέργειες και την τοποθέτηση του υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. το documentonews.gr επανέρχεται με νέο δημοσίευμα-απάντηση στον υπουργό με τίτλο: «Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;».
Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «το Documento δημοσίευσε την επίσημη κατάθεση ενός ταξίαρχου της Αστυνομίας, σε μια υπηρεσία μάλιστα που έρευνα τη διαφθορά στην Αστυνομία. Έτσι είχε υποχρέωση και έτσι έκανε. Ήταν κατάθεση ανώτατου αξιωματικού που επελέγη από την ίδια την κυβέρνηση και όχι κάποιας γραμματέως του κατηγορούμενου και πρώην συνεταίρου του Θεοδωρικάκου, κυρίου Καλογρίτσα»
Όσον αφορά την απάντηση του υπουργού στη σοβαρή καταγγελία σημειώνει πως «ήταν η συνήθης που ακούμε και στις αποκαλύψεις των υποκλοπών, ότι ο Βαξεβάνης και το Documento ψεύδονται και γι’ αυτό θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη».
