ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο διευθυντής της «Εφημερίδας των Συντακτών» Νικόλας Βουλέλης ανακοίνωσε τη Δευτέρα 5/9 στη συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας την απόφασή του να αποχωρήσει από την εφημερίδα, καθώς συμπληρώθηκαν ακριβώς δέκα χρόνια από την εκλογή του στη θέση αυτή.

Ο Νικόλας Βουλέλης ενημέρωσε σχετικά το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και ζήτησε να ξεκινήσει η διαδικασία για να καλυφθεί η θέση μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, όταν η εφημερίδα θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία της. Επίσης ενημέρωσε το Δ.Σ. της Εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλας Βουλέλης εκλέχθηκε διευθυντής από τα μέλη του Συνεταιρισμού τον Σεπτέμβριο του 2012 και επανεκλέχθηκε τον Μάρτιο του 2016.

Οπως τόνισε ο ίδιος στη Συντακτική Επιτροπή, θα συνεχίσει να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να καλυφθεί η θέση του διευθυντή.

Η «Εφ.Συν.»