Μετά την Ιωάννα Μάνδρου, και ο Τάσος Τέλλογλου ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι οι δημοσιεύθηκε στο Inside Story η ψευδής πληροφορία ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη παραπέμπονται στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση Novartis.
Με ανάρτησή του στον λογαριασμό Facebook του Inside Story, ο δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συνδρομητές και τους ακροατές του Briefstory [σ.σ. το podcast του Τάσου Τέλλογλου] για την πληροφορία που δημοσιεύσαμε σχετικά με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis, η οποία ήταν λανθασμένη παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές».

Επίσης, ο δημοσιογράφος με σχόλιό του στο Twitter κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «χθεσινοβραδινή κωμωδία».
Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, η Ιωάννα Μάνδρου, δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά και της «Καθημερινής», ζήτησε συγγνώμη για τις ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες που μετέδωσε και προέρχονταν από ανώτατες δικαστικές πηγές.
