Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, ζητώντας το ταχύτερο δυνατό συνάντηση, με αντικείμενο το ζήτημα της ανακοπής στη διαδικασία με την οποία θα αποδιδόταν στους απολυμένους εργαζόμενους τμήμα του εκπλειστηριάσματος από την πώληση του κτιρίου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και το οποίο θα κάλυπτε μέρος των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεών τους.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ τονίζει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε σήμερα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “Alpha Bank” κ. Βασίλη Ψάλτη επιστολή με την οποία ζητεί να οριστεί το συντομότερο δυνατόν συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί το μείζον θέμα των συναδέλφων πρώην εργαζομένων στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία”. 

»Οι πρώην εργαζόμενοι στην πτωχεύσασα εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος (“ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”), πασχίζουν πάνω από 10 χρόνια να εισπράξουν μέρος των αποζημιώσεων και των δεδουλευμένων τους και η προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου καταβολή των χρημάτων τους παρεμποδίζεται από την ανακοπή που άσκησαν οι Τράπεζες “ALPHA BANK” και “ΠΕΙΡΑΙΩΣ” στον πίνακα διανομής».