★ Βγήκε στις οθόνες μας το Νέο Κανάλι, όπως το λένε, New Channel, και έχει τόσους τηλεκύβους και τηλεμάρκετινγκ στη σειρά, που στο τέλος ξεχνάς ότι βλέπεις τηλεόραση, νομίζοντας πως βρίσκεσαι σε λούνα παρκ.
★ Ο κύβος ερρίφθη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανοίξει τηλεοπτικό κανάλι και έχει βάλει υπεύθυνο τον Σταμάτη Μαλέλη, που άρχισε ήδη τις επαφές με κόσμο.
★ Σε πλειστηριασμό θα βγει τις επόμενες ημέρες ο εξοπλισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM, που έχουν κατασχέσει οι τεχνικοί της ΕΤΕΡ. Είναι όλο το στούντιο του πάλαι ποτέ ένδοξου σταθμού και, όπως λένε όσοι γνωρίζουν, μερικές κονσόλες εκεί μέσα αξίζουν πολλά χρήματα (είναι από την εποχή της Γιάννας Αγγελοπούλου στο City 99.5).
★ Σήμερα συνεδριάζει το ΕΣΡ και περιμένουμε να δούμε αν θα αποφασίσει αναστολή της λειτουργίας του. Υπενθυμίζουμε, αιτία για όλο αυτό είναι η απόφαση του εισαγγελέα να παρέμβει για το «Game of Love» όχι μόνο εναντίον του ΑΝΤ-1 αλλά και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
★ Αυτό το ριάλιτι του ΑΝΤ1, που λέγεται Game Of Love, μεταφέρεται από τις 9 στις 10.30 το βράδυ κι έτσι το prime time χάνει ένα… στολίδι. Το χτύπημα στην ποιοτική τηλεόραση είναι πολύ δυνατό και ήδη οι κλυδωνισμοί φτάνουν μέχρι το BBC.
★ Επαγγελματίες αλλά και νοικοκυριά περιλαμβάνονται στους δικαιούχους του προγράμματος του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, το οποίο προβλέπει επιδότηση 360 ευρώ για να διευκολυνθεί η σύνδεσή τους με Internet υψηλών ταχυτήτων πάνω από 100 Mbps. Πολύ απαραίτητο αυτό για τα ελληνικά sites, γιατί πρέπει να κυκλοφορούν γρήγορα τα fake news.
★ Αναμένοντας την υλοποίηση της ανακοίνωσης των μέτρων στήριξης του Τύπου που θα γίνει από μέρα σε μέρα, αλλά όλο καθυστερεί. Εχουν αφήσει να διαρρεύσει για βοήθεια ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για τις εφημερίδες, για την επόμενη τριετία. Και παραπάνω να το έκαναν, για περισσότερα χρόνια, δεν θα ήταν λάθος τους. Αλλά ας το προχωρήσουν, επιτέλους.
