Κοίτα να δεις που τα ιδιωτικά κανάλια αποφάσισαν να δείξουν τη δεύτερη και τελευταία τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης. To debate της Κεντροαριστεράς δηλαδή, πριν από το άνοιγμα της κάλπης την Κυριακή 12 του μήνα, που οργάνωσε η δημόσια τηλεόραση και μεταδίδει απόψε στις 21.00 η ΕΡΤ-2.
Όχι όλα τα ιδιωτικά αλλά το MEGA (έστω και υπό αυτές τις συνθήκες με απλήρωτους εργαζόμενους σχεδόν 1,5 χρόνο και πλέον υπό κατάρρευση), ο ΑΝΤ-1 και το STAR αποφάσισαν έστω και καθυστερημένα να το μεταδώσουν, σε μαγνητοσκόπηση βέβαια -το Mega στις 00.20 και οι άλλοι δύο στις 00.45- και προχώρησαν στις σχετικές αλλαγές στο πρόγραμμά τους.
Το debate θα πραγματοποιηθεί με βάση το πλαίσιο της πρώτης τηλεμαχίας, με τη διαφορά ότι τις ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Το συντονισμό έχει η Δώρα Αναγνωστοπούλου (ΕΡΤ) και ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) και ερωτήσεις θα κάνουν οι: Στεφανία Μουρελάτου (AΝΤ1), Ιορδάνης Χασαπόπουλος (Mega), Κάτια Μακρή (Star), Ράνια Τζίμα (Alpha) και Αμαλία Κάτζου (Epsilon).
