Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένας δικαστής στο Εφετείο Τιράνων σκοτώθηκε τη Δευτέρα και μάλιστα μέσα στη δικαστική αίθουσα, από έναν άνδρα ο οποίος παρίστατο ενώπιόν του ως κατηγορούμενος και ο οποίος άμεσα συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η Αλβανική Αστυνομία σε ένα δελτίο Τύπου της.

Ο Άστριτ Καλάια προήδρευε της ακροαματικής διαδικασίας, όταν ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε. «Κατά την επείγουσα διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο δικαστής υπέκυψε στα τραύματά του», διευκρίνισε η αστυνομία.

Ένας πατέρας και ο γιος του, που ήταν διάδικοι στην ίδια δίκη, τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με την ζωή τους να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν στο δικαστήριο για μία διαμάχη έγγειας κυριότητας είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «έχανε», και ότι για αυτόν τον λόγο πυροβόλησε εναντίον του δικαστή.