• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    19°C 15.2°C / 20.8°C
    1 BF
    78%
  • Θεσσαλονίκη
    Ελαφρές νεφώσεις
    22°C 19.6°C / 22.3°C
    1 BF
    53%
  • Πάτρα
    Αίθριος καιρός
    20°C 17.7°C / 19.9°C
    2 BF
    80%
  • Ιωάννινα
    Αραιές νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 14.9°C
    1 BF
    94%
  • Αλεξανδρούπολη
    Αίθριος καιρός
    18°C 17.9°C / 18.5°C
    2 BF
    63%
  • Βέροια
    Αυξημένες νεφώσεις
    20°C 16.0°C / 19.8°C
    1 BF
    56%
  • Κοζάνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    12°C 12.4°C / 16.2°C
    2 BF
    71%
  • Αγρίνιο
    Σποραδικές νεφώσεις
    15°C 15.2°C / 15.2°C
    1 BF
    75%
  • Ηράκλειο
    Σποραδικές νεφώσεις
    18°C 17.7°C / 18.8°C
    3 BF
    84%
  • Μυτιλήνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    17°C 17.3°C / 17.3°C
    1 BF
    85%
  • Ερμούπολη
    Σποραδικές νεφώσεις
    19°C 16.6°C / 19.4°C
    2 BF
    68%
  • Σκόπελος
    Αυξημένες νεφώσεις
    20°C 19.6°C / 19.6°C
    3 BF
    62%
  • Κεφαλονιά
    Αίθριος καιρός
    20°C 20.2°C / 20.2°C
    1 BF
    74%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 14.9°C
    0 BF
    58%
  • Λαμία
    Αυξημένες νεφώσεις
    15°C 15.5°C / 15.5°C
    1 BF
    57%
  • Ρόδος
    Σποραδικές νεφώσεις
    20°C 19.8°C / 19.9°C
    2 BF
    92%
  • Χαλκίδα
    Αυξημένες νεφώσεις
    17°C 16.6°C / 19.3°C
    1 BF
    69%
  • Καβάλα
    Αυξημένες νεφώσεις
    19°C 19.2°C / 19.2°C
    2 BF
    61%
  • Κατερίνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    20°C 19.7°C / 20.5°C
    2 BF
    47%
  • Καστοριά
    Αραιές νεφώσεις
    14°C 13.7°C / 13.7°C
    0 BF
    81%

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι (πηγή φωτ.: Twitter)

Qatargate: Βγαίνει απ' τη φυλακή ο Τζόρτζι με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

  • A-
  • A+

Αποφυλακίζεται ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, αλλά με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή είχε βρεθεί σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Εισαγγελίας Βελγίου:

«Στο πλαίσιο έρευνας ευρείας κλίμακας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την ομοσπονδιακή αστυνομία σχετικά με εικαζόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ένα πρόσωπο εμφανίστηκε ενώπιον του τμήματος του Συμβουλίου του Πρωτοδικείου των Βρυξελλών.

Το συμβουλευτικό τμήμα επιβεβαίωσε σήμερα την προληπτική κράτηση του F. G. (Φραντσέσκο Τζιόρτζι), αλλά με χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής, θα εμφανιστεί ενώπιον του τμήματος κατηγορίας του Εφετείου των Βρυξελλών εντός δύο εβδομάδων.

Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δεν θα ασκήσει έφεση κατά της παρούσας απόφασης.

Προς το συμφέρον της έρευνας, δεν θα δοθούν προς το παρόν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τυχόν νέες εξελίξεις με δελτίο Τύπου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΕΥΡΩΠΗ
Αναβλήθηκε η συζήτηση του αιτήματος του Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του
Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου, ενώ η ευρωβουλευτής στις 19 του μήνα.
Αναβλήθηκε η συζήτηση του αιτήματος του Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O Παντσέρι, ο Τζόρτζι και οι γεμάτες βαλίτσες
Η ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τον Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή να κρατά στο χέρι μια τσάντα, η οποία κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο μοιάζει άδεια και κατά την έξοδό του γεμάτη.
O Παντσέρι, ο Τζόρτζι και οι γεμάτες βαλίτσες
ΕΥΡΩΠΗ
POLITICO: Η «μυστική συμφωνία» Παντσέρι-Κατάρ και το λογότυπο του Ευρωκοινοβουλίου
Η συμφωνία μεταξύ Παντσέρι και Κατάρ υποσχόταν «στενότερη συνεργασία» μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά δεν πέρασε ποτέ από έλεγχο ή από επίσημα κανάλια έγκρισης, γεγονός που την καθιστά επισήμως ανύπαρκτη.
POLITICO: Η «μυστική συμφωνία» Παντσέρι-Κατάρ και το λογότυπο του Ευρωκοινοβουλίου

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας