Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βρετανός πρωθυπουργός για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ενημέρωσε η κυβέρνηση της χώρας. Ο Μπόρις Τζόνσον έχει διαγνωσθεί εδώ και δέκα ημέρες με κορονοϊό, ενώ, χθες, η σύζυγός του ανακοίνωσε ότι έχει συμπτώματα που μοιάζουν με εκείνα της ασθένειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του δεν πρόκειται για επείγουσα εισαγωγή, καθώς μετέβη στο νοσοκομείο προληπτικά, έπειτα από συμβουλές του προσωπικού του γιατρού, επειδή συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα του Covid-19.

«Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό του NHS για την εξαιρετική του δουλειά και καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν τις κυβερνητικές συμβουλές κι να μείνουν σπίτι, να προστατεύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να σώσουν ζωές» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, διαβεβαιώνοντας ότι ο Τζόνσον συνεχίζει να είναι επικεφαλής της κυβέρνησης.