Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο θέμα της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι επανήλθε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από την Αργεντινή όπου βρίσκεται για τη σύνοδο της ομάδας των κρατών-μελών G20.

Μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν απαίτησε την έκδοση των υπόπτων στην Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι η επίλυση του θέματος θα είναι προς όφελος της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία. 

Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ότι έχει αποδείξεις πως ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε. Υποστήριξε επίσης, πως έχει μοιραστεί τα στοιχεία των αποδείξεων με όσες χώρες τού τα έχουν ζητήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασόγκι σκοτώθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η Σαουδική Αραβία έχει κάνει λόγο για 11 υπόπτους, ενώ έχει αρνηθεί ότι ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είχε συμμετοχή στο συμβάν.