Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μια έφηβη, σκοτώθηκαν και τουλάχιστον πέντε τραυματίστηκαν, σε επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι σε διαφορετικά μέρη του Ρόκφορντ στην πολιτεία Ιλινόις, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική αστυνομία.

Ένας 22χρονος ύποπτος συνελήφθη μετά τις επιθέσεις αυτές που έγιναν χθες, Τετάρτη, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της πόλης, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Σικάγο.

Αυτοί που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μια 15χρονη, μια 63χρονη και δύο άνδρες ηλικίας 49 και 22 ετών. Κατά τον σερίφη, ένα από τα νεκρά θύματα ήταν ταχυδρόμος.

«Εντελώς συντετριμμένος από αυτή την πράξη βίας και τον αντίκτυπό του στις ζωές πολλών οικογενειών», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος του Ρόκφορντ Τομ ΜακΝαμάρα.

Στην ανακοίνωση των αρχών δεν αναφέρεται κάποιο πιθανό κίνητρο του υπόπτου.