Η Λιβανέζα κεντρική παρουσιάστρια και καθηγήτρια πανεπιστημίου Ρίμα Καράκι απέκτησε εκατομμύρια θαυμάστριες και θαυμαστές και εκτός των συνόρων της χώρας της, όταν έκοψε «στον αέρα» καλεσμένο της, ισλαμιστή διανοούμενο από το Λονδίνο, μετά απρεπή σεξιστικά σχόλια του. Το σχετικό βίντεο το έχουν παρακολουθήσει στο YouTube μέχρι τώρα πάνω από 2.500.000 χρήστες. 

Η συζήτηση στο κανάλι  Al-Jadeed TV αφορούσε τις πληροφορίες για Χριστιανούς που πολεμούν στο πλευρό των ενόπλων του Ισλαμικού Κράτους. Ο Αιγυπτιακής καταγωγής διανοούμενος έπιασε το κουβάρι από πολύ παλιά, από τις δεκαετίες του 1970. Η Καράκι του επεσήμανε ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα ήταν καλύτερα να φθάσει πιο γρήγορα στο σήμερα. «Μη με διακόπτετε. θα απαντήσω όπως θέλω» της είπε σε έντονο ύφος. Και όταν η Καράκι του επανέλαβε ότι ο χρόνος πιέζει, αυτός φανερά οργισμένος πλέον της φώναξε: «Ποια νομίζετε ότι είστε… Νομίζετε ότι είστε τόσο μεγάλη και τρανή;».

Συνεχίστηκε του είπε αρκετά ψύχραιμα η παρουσιάστρια ζητώντας του όπως να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς…. 

«Τελειώσατε; Βγάλτε το σκασμό για να μπορέσω να μιλήσω» της αντέτεινε ο καλεσμένος.

«Πώς μπορεί ένας σεβαστός σείχης σαν εσάς να λέει στην οικοδέσποινα στην τηλεόραση να βγάλει τον σκασμό;» διαμαρτυρήθηκε η Καράκι.

«Ετσι κι αλλιώς είναι κατώτερο μου να μου παίρνετε εσείς συνέντευξη. Είστε γυναίκα!» ήταν το προσβλητικό σχόλιο του Χανι αλ Σιμπα’ι. 

Η Καράκι σταμάτησε αμέσως τη συνέντευξη:«Σε αυτό το στούντιο εγώ κάνω κουμάντο. Η θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ή αλλιώς η συνέντευξη αυτή τελείωσε», του είπε και «έκλεισε» πρώτα τον ήχο και μετά και την εικόνα….