Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πολλές μεγάλες ιστοσελίδες, μεταξύ αυτών ειδησεογραφικών οργανισμών, αλλά του Λευκού Οίκου και της βρετανικής κυβέρνησης, τέθηκαν εκτός λειτουργίας γύρω στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, έπειτα από πρόβλημα στην εταιρεία cloud computing «Fastly». 

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία «Fastly», το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και διορθώνεται. Όπως ανακοίνωσε, ερευνά «τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην απόδοση με τις υπηρεσίες μας CDN», όπως αναφέρει στον ιστότοπό της.

Κάποιες ιστοσελίδες είναι εκ νέου προσβάσιμες, ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου και αυτός της βρετανικής κυβέρνηση επανήλθαν μία ώρα αργότερα.

Πρόβλημα αντιμετώπισαν επίσης οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, όπως των εφημερίδων The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC. Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TV2 της Δανίας επίσης ανακοίνωσε ότι έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ο ιστότοπός του.

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν επίσης ο ιστότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc και η πλατφόρμα Reddit.