Άλλο ένα θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης λίγο πριν τις 14.00, αυτή τη φορά στη Σάμο με θύμα έναν εργάτη εντός εργοταξίου τεχνικών κατασκευών σε παραλιακό κρηπίδωμα στην περιοχή του Ηραίου. Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το samos24.gr, το οδόστρωμα υποχώρησε κάτω από το βάρος φορτωμένης μπετονιέρας, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει.
Επιτόπου μετέβησαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατέστη δυνατό να επιζήσει ο άτυχος άνδρας. Η περιοχή αποκλείστηκε.
Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
