efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η δολοφονία 20χρονου στην Αμμουδάρα, με τον 54χρονο δράστη να παραδίδεται λίγη ώρα αργότερα στις Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/5), όταν ο 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό άνδρα, για να μεταβεί στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, όπου παραδόθηκε, παραδίδοντας και το όπλο της επίθεσης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο οδηγήθηκε και η σύζυγός του, η οποία συνελήφθη, καθώς φέρεται να βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο τη στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο το θύμα για τον θάνατο του 17χρονου γιου του, πριν από περίπου τρία χρόνια, γεγονός που φαίνεται να αποτέλεσε το κίνητρο της επίθεσης.

Τα πρώτα λόγια του 54χρονου δολοφόνου στους αστυνομικούς

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο ίδιος περιέγραψε στους αστυνομικούς μια ζωή βυθισμένη στο πένθος μετά την απώλεια του παιδιού του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο 54χρονος φέρεται να δήλωσε: «έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα ησύχασα, τώρα ξαλάφρωσα».

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις συνθήκες της δολοφονίας, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.