Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σύγκρουση τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε  σε κεντρικό δρόμο του Βασιλικού Εύβοιας, στο ύψος του εργοστασίου ΤΕΜPΟ, με έναν από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο ατύχημα να εγκαταλείπει το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα που κινείτο στο ρεύμα από Χαλκίδα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύγκρουση, αλλά τελικά συγκρούστηκαν κι αυτά μεταξύ τους.

Το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα ήταν χωρίς πινακίδες και ο οδηγός του εγκατέλειψε το σημείο άρον άρον, πριν φτάσει η αστυνομία.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ η τροχαία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του άφαντου οδηγού.