Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την ώρα που το χθεσινό κυκλοφοριακό μπάχαλο βελτιώθηκε μετά το άνοιγμα της αερογέφυρας πάνω από το μπλόκο της Νίκαιας, το συγκεκριμένο σημείο είναι και πάλι κλειστό, καθώς νωρίς το μεσημέρι εμφανίστηκαν γερανοφόρα για να πραγματοποιήσουν εργασίες πάνω στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής είναι η κυκλοφορία για τουλάχιστον έως τις 3 το μεσημέρι να διεξάγεται και πάλι από παρακαμπτήριες οδούς.

Τι έχει συμβεί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ συνεργεία έκλεισαν τον δρόμο για να τοποθετήσουν τσιμεντένια στηθαία με τους αρμόδιους να υποστηρίζουν ότι αυτό γίνεται για να ενισχυθεί η ασφαλής διέλευση των πολιτών από το σημείο.

Από την πλευρά τους αγρότες επισημαίνουν πως η κίνηση αυτή έγινε αιφνιδιαστικά, ενώ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για συνεννόηση της αστυνομίας με την διαχειρίστρια εταιρεία.

Παράλληλα, εκφράζουν καχυποψία ότι η τοποθέτηση αυτή μπορεί να μην είναι προσωρινή και ίσως αποσκοπεί στο να τους εμποδίσει να επαναφέρουν τα τρακτέρ τους στο σημείο μετά τις γιορτές.