Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αγανακτησμένος είναι ο δήμος Αγίου Δημητρίου από τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες βλάβες του δικτύου της ΕΥΔΑΠ στον εν λόγω δήμο.

Τελευταίο επεισόδιο των προβλημάτων αποτελέσε ο εγκλωβισμός απορριμματοφόρου του δήμου στην οδό Λιδωρικίου, καθώς η εκτεταμένη διαρροή υδάτων οδήγησε σε καθίζηση του οδοστρώματος.

Ο δήμος επισημαίνει πως το τελευταίο επεισόδιο έθεσε σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια των εργαζομένων, όσο και τη δημοτική περιουσία.

Η δημοτική αρχή διαμαρτύρεται στην ΕΥΔΑΠ για τα σοβαρά προβλήματα και ζητά:

  •  Άμεση και πλήρη αποκατάσταση της βλάβης και του οδοστρώματος.
  • Λεπτομερή τεχνική αναφορά για τα αίτια της διαρροής και της καθίζησης, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να ληφθούν διορθωτικά μέτρα.
  • Αποζημίωση και κάλυψη κάθε ζημιάς που θα προκύψει στη δημοτική περιουσία, καθώς το συμβάν προήλθε από δυσλειτουργία του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.
  • Μόνιμη λύση στα επαναλαμβανόμενα προβλήματα του δικτύου, τα οποία εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες καθυστερήσεις ή πρόχειρες επιδιορθώσεις που απλώς μεταθέτουν το πρόβλημα. Η καθημερινότητα των δημοτών μας, η ασφάλεια των εργαζομένων και η προστασία της δημοτικής περιουσίας είναι αδιαπραγμάτευτες.