Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στο Αγρίνιο.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δύο οχήματα -ένα ΙΧ και ένα βαν- συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Το ΙΧ έπεσε σε χαντάκι και τυλίχτηκε στις φλόγες, με συνέπεια τον εγκλωβισμό του 21χρονου οδηγού, ο οποίος απανθρακώθηκε.
Στο Νοσοκομείο Αγρινίου έχουν μεταφερθεί τραυματισμένη η νεαρή γυναίκα η οποία επίσης επέβαινε στο ΙΧ που κάηκε, αλλά και ένας άνδρας και μια γυναίκα που επέβαιναν στο άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, τα οχήματα κινούνταν από αντίθετες κατευθύνσεις και μετά τη ολέθρια πρόσκρουση το ΙΧ εκτινάχθηκε, περνώντας τις προστατευτικές μπάρες, καταλήγοντας σε χαντάκι.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας