Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με μια σφαίρα στο κεφάλι με το κυνηγετικό μονόκαννο όπλο του δολοφόνησε ο 54χρονος την 51χρονη κουμπάρα του στο δήμο Αμφιλοχίας.

Με το ίδιο όπλο ο 54χρονος, μετά τη γυναικοκτονία, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr, ο δράστης είχε γίνει νονός σε ένα από τα τρία παιδιά της, ενώ και οι δύο ήταν συγχωριανοί του μικρού οικισμού Πηγάδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, πριν το φονικό προηγήθηκε ένταση στο γειτονικό χωριό Περδικάκι Βάλτου.

Η γυναίκα είχε πάει εκεί για τα ψώνια της και ο 54χρονος ήταν στο καφενείο όπου φέρεται να συζήτησαν σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια έφυγαν για τα Πηγάδια, χωριό που απέχει περί τα έξι χιλιόμετρα, με διαφορετικά οχήματα.

Έξω από το σπίτι της προκλήθηκε έντονος διαπληκτισμός, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ο δράστης ζήτησε από την 51χρονη «να περιμένει δύο λεπτά» να φέρει κάτι την ώρα που κατέβαζε τα ψώνια από το όχημα της. Έσπευσε στο σπίτι του και επέστρεψε με το επίμαχο κυνηγετικό μονόκαννο όπλο, διαπράττοντας το αποτρόπαιο έγκλημα.