Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την ώρα που το Ισραήλ συνεχίζει ακάθεκτο τη γενοκτονία, ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε παρέμβαση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frouvikonas.r%2Fposts%2Fpfbid0VAvEPodgthfSNu9GctypQL72T9gCqdHZ7UXVTZJV8chhedHLuHyX8jp71JKPV1X7l&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”773″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Τα μέλη του Ρουβίκωνα τοποθέτησαν πανό που ανέγραφε «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ», ενώ σε απέναντι κτίριο τοποθετήθηκε το πανό «FREEDOM AND LIFE IN PALESTINE».

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας (και κλούβα των ΜΑΤ) περικυκλώνοντας τα μέλη του Ρουβίκωνα. Τελικά, η αστυνομία προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές, με 57 ανθρώπους να οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια.