Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μη προσεγγίσει τη 17χρονη κόρη του έως την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης ότι τη χαστούκισε. Το δικαστήριο αποφάσισε επιπλέον για τη 17χρονη να μείνει προσωρινά με τη μητέρα της.

Εις βάρος του 40χρονου, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκου μέλους της οικογένειας, ενώ ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και να τεθούν υπόψη του εισαγγελέα ανηλίκων.

Το 17χρονο κορίτσι κατήγγειλε νωρίτερα ότι ο πατέρας της την χαστούκισε δύο φορές, μετά από καβγά μπροστά στην 15χρονη αδελφή της. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους, σε χωριό της Θεσσαλονίκης, όπου ο ιερέας διαμένει μαζί με τα τέσσερα από τα πέντε ανήλικα παιδιά του, που έχει αποκτήσει με την 35χρονη πρώην σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση εις βάρος της ανήλικης κόρης του, ισχυριζόμενος ότι τον απείλησε με μαχαίρι. Με προφορική εντολή εισαγγελέα, η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της.