Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μεγάλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου, όπου σημειώθηκε ναυάγιο τουριστικού σκάφους στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Το ναυάγιο σημειώθηκε τα ξημερώματα, ενώ στο σκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα πλωτό σκάφος του Λιμενικού της Ρόδου, διασώζοντας τρία άτομα, ενώ ένα ακόμη αγνοείται.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» στην περιοχή γίνονται έρευνες με σκάφη του Λιμενικού, ένα κρουαζιερόπλοιο, αλλά και εναέρια μέσα για τον εντοπισμού του ναυαγού. 

Η τοπική ιστοσελίδα σημειώνει, ακόμη, ότι το κρουαζιερόπλοιο “AZAMARA PURSUIT” ερχόταν το πρωί από Άγιο Νικόλαο για Ρόδο και πήρε εντολή από τον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας να συμμετάσχει στις έρευνες, κατεβάζοντας λάντζες. Δεν είναι ακόμα γνωστό το αν θα πιάσει λιμάνι και ποια ώρα.