Αθήνα, 24°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
24°C
26.5° 22.8°
3 BF
50%
Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις
23°C
25.0° 20.3°
2 BF
51%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
21.6° 19.9°
2 BF
76%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
3 BF
52%
Αλεξανδρούπολη
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
19.9° 19.9°
3 BF
60%
Βέροια
Ελαφρές νεφώσεις
23°C
22.6° 22.6°
1 BF
60%
Κοζάνη
Ελαφρές νεφώσεις
23°C
23.4° 23.4°
4 BF
19%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
23°C
23.0° 23.0°
2 BF
55%
Ηράκλειο
Σποραδικές νεφώσεις
30°C
29.8° 27.7°
4 BF
39%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
25°C
24.9° 24.9°
4 BF
36%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
24°C
24.4° 24.4°
3 BF
46%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
18°C
17.6° 17.6°
3 BF
72%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.9° 18.9°
3 BF
88%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
25°C
25.2° 25.2°
4 BF
41%
Λαμία
Ελαφρές νεφώσεις
27°C
27.3° 25.1°
2 BF
32%
Ρόδος
Αίθριος καιρός
22°C
25.8° 21.6°
3 BF
62%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
27°C
26.6° 26.6°
2 BF
35%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
19°C
20.3° 18.8°
2 BF
77%
Κατερίνη
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.6° 18.1°
2 BF
80%
Καστοριά
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
1 BF
57%
ΜΕΝΟΥ
Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
Αστυνομία, περιπολικό
Φωτογραφία αρχείου | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βρέθηκε νεκρό σε χωματερή το νεογνό που πέταξαν σε κάδο στη Βραυρώνα UPD

Ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε πως το πέταξε στα σκουπίδια, αλλά υποστήριξε πως γεννήθηκε νεκρό. Υπό κράτηση και οι δύο γονείς. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Στη χωματερή της Βραυρώνας εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το απόγευμα το νεογνό για το οποίο από το μεσημέρι υπήρχαν πληροφορίες πως έχει καταλήξει σε κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν το νεογνό στη χωματερή της περιοχής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει υλικό από κάμερες που δείχνει τον πατέρα να πετάει σακούλα σε κάδο, ενώ το βρέφος δεν είχε εντοπιστεί στο χώρο όπου διαμένει το ζευγάρι.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο. Έτσι, δεν είναι ακόμα σαφές αν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο πατέρας του νεογνού φέρεται να παραδέχθηκε πως εκείνος το πέταξε στον κάδο, αλλά να υποστήριξε πως γεννήθηκε νεκρό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πήγε χθες βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και εκεί οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος, χωρίς όμως να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Έπειτα από ενημέρωση των γιατρών, οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται και διαμένει το ζευγάρι και φέρονται να διαπίστωσαν την ύπαρξη αίματος σε διάφορα σημεία του χώρου.

Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο. 

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική έρευνα, που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεογνού. 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βρέθηκε νεκρό σε χωματερή το νεογνό που πέταξαν σε κάδο στη Βραυρώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας