Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την ώρα που μέσα στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση σχετικά με την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, πλήθος ανθρώπων συγκεντρώθηκε έξω από το Κοινοβούλιο, ζητώντας να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη του εγκλήματος.

Οι συμμετέχοντες φώναξαν μεταξύ άλλων: «Ήτανε σαν κι εμάς, ήτανε φοιτητές και δολοφονήθηκαν στου τρένου τις γραμμές». Επίσης, υπήρχαν πανό και ακούστηκαν συνθήματα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

διαδήλωση για τα Τέμπη

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, καθώς και κόμματα και κινήματα, όπως η Νέα Αριστερά, το ΜέΡΑ25 και η ΟΚΔΕ.

<script id=”mct-script” src=”https://app.mycountrytalks.org/embed.js” data-iframe-src=”https://app.mycountrytalks.org/talks/325be8ea-7fd2-49c3-a57a-f3e6c3368726/join?starting_question=1211″ async > </script>