Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν στο Καματερό με την κατηγορία ότι βίασαν 13χρονη στο προαύλιο του σχολείου της, βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και διακίνησαν το βίντεο. Βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συναυτουργία και της πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων του κοριτσιού, που πήγαν στις 28 Σεπτεμβρίου στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, στις αρχές Σεπτεμβρίου, τρεις ανήλικοι 14, 15 και 17 ετών φέρονται ότι εξανάγκασαν το θύμα σε ασελγείς πράξεις στο προαύλιο του σχολείο τους. Την ίδια ημέρα, λίγο αργότερα, ο 14χρονος φέρεται ότι εξανάγκασε και πάλι την ανήλικη στις ίδιες πράξεις και μάλιστα βιντεοσκόπησε τις πράξεις αυτές και άρχισε να μοιράζει το βίντεο στο φιλικό και σχολικό περιβάλλον.
Οι τρεις ανήλικοι αφού ταυτοποιήθηκαν, συνελήφθησαν στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε και το επίμαχο βίντεο.
Αφότου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά την απολογία τους στον ανακριτή και στο αυτόφωρο, για το αδίκημα της πορνογραφίας, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Σήμερα, Πέμπτη, πήγαν ξανά στα δικαστήρια, για να συζητήσουν τους περιοριστικούς όρους που τους επιβλήθηκαν.
