Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 43χρονη αστυνομικός, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, καθώς φέρει βαριά τραύματα στην κοιλιά και το κεφάλι, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να τοποθετηθεί σωληνάκι για να βοηθήσει τη λειτουργία των νεφρών της.
Το θύμα έχει υποστεί ρήξη νεφρών και ρήξη σπλήνας, ενώ παραμένει σε κακή κατάσταση και δέχεται ψυχολογική στήριξη από ειδικούς, όπως και τα ανήλικα παιδιά της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα έπεφτε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, καθώς είχαν βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές, ενώ σε μια από αυτές τις περιπτώσεις ο 52χρονος είχε συλληφθεί με το αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν και σημειώθηκε το περιστατικό, ο νταής – σύζυγος άρχισε να ξυλοκοπά βάναυσα τη γυναίκα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι του ζήτησε διαζύγιο.
Ο 52χρονος είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, καθώς, χθες ζήτησε και πήρε αναβολή.
