Πανικό σε οδηγό αστικού λεωφορείου και επιβάτες, προκάλεσε το πρωί της Κυριακής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, φωτιά στο πίσω μέρος του εν κινήσει μεγάλου οχήματος.
Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν αμέσως από το λεωφορείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Σε ανακοίνωση του ΟΑΣΘ αναφέρεται ότι μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, σε λεωφορείο της γραμμής 32, στον Εύοσμο, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 09:30, μετά από βραχυκύκλωμα στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στις καλωδιώσεις.
Ο οδηγός ακινητοποίησε άμεσα το αστικό λεωφορείο, αποβίβασε με ασφάλεια τους επτά επιβάτες και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε και έσβησε άμεσα τη φωτιά.
Κατά την ίδια πηγή, η ζημιά στο λεωφορείο, το οποίο μεταφέρθηκε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, είναι περιορισμένη, καθώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο αμάξωμα.
