Ανάστατη η τοπική κοινωνία στην Πάτρα από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην παραλιακή ζώνη του Ρίου.
Από τη σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε 16χρονος με διερχόμενο αυτοκίνητο, η 14χρονη έχει τραυματιστεί πολύ βαριά στο κεφάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ασθενής είναι σε φαρμακευτικό κώμα προκειμένου να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της στα πολύ σοβαρά τραύματα που φέρει, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι την Παρασκευή θα μπορούν να έχουν καλύτερη εικόνα για την κατάστασή της.
Ο νεαρός οδηγός έχει υποστεί πολλά κατάγματα, υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και θα υποβληθεί και σε άλλα, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν είχε δίπλωμα, ενώ κανένα από τα δύο παιδιά δε φορούσε κράνος.
