Στην κυκλοφορία δόθηκε και πάλι η εθνική οδός Κορίνθου – Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου Κορινθίας, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή.
Ως συνέπεια, πάρα πολλά αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί, σχηματίζοντας ουρές και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου, αν και η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριες οδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους και κυρίως λόγω του καπνού.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 15.50 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αγροτική περιοχή στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας. Η φωτιά καίει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές και ξερά χόρτα, ενώ δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές,
Στην μάχη της κατάσβεσης υπάρχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 οχήματα και 18 πυροσβέστες, τους οποίους συνδράμουν και πολίτες με αγροτικά ψεκαστικά μηχανήματα.
