Μία ξεχωριστή δράση για τη συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου & το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αύριο Σάββατο 9 Απριλίου , από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στην είσοδο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους).
Στόχος της δράσης η συγκέντρωση πασχαλινών δώρων, καινούργιων ή μεταχειρισμένων αλλά σε άριστη κατάσταση (όπως λαμπάδες, παιχνίδια, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί ένα παιδί), για τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου Γαλατσίου, που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου θα αναλάβει τη διανομή των πασχαλινών δώρων, ως μία συμβολική κίνηση προς τις οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη.
