Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στις εργασίες της 98ης Συνόδου Πρυτάνεων και Προέδρων Δ.Ε. των Ελληνικών Πανεπιστημίων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, παρευρέθηκε η υπουργός Παιδείας με τον δήμαρχο της πόλης να καταγγέλλει «κατάσταση πολιορκίας» εξαιτίας της μεγάλης δύναμης της αστυνομίας που επιστρατεύτηκε για να… συνοδεύσει την υπουργό.

«Η κ. υπουργός θεώρησε σκόπιμο να εξασφαλίσει για συνοδεία της μια αξιοσημείωτη δύναμη της αστυνομίας, αποτελούμενη, κατά πληροφορίες δημοτών της πόλης του Λαυρίου, από 100 περιπολικά, 4 κλούβες των ΜΑΤ και 1 αύρα. Η δύναμη αυτή έζωσε την πόλη, απέκλεισε κάθε είσοδο ή έξοδο από αυτή και επέβαλε καθεστώς κατοχής» σχολίασε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Σκουρολιάκος.

«Είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσεται στην πόλη μας τέτοιος αποκλεισμός, ενώ υπενθυμίζω ότι το Λαύριο κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί πρωθυπουργοί και υπουργοί» δήλωνε νωρίτερα ο Δήμαρχος Λαυρίου, Δημήτρης Λουκάς.