Το πτώμα μιας γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ναυτικό μίλι έξω από το πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου. Τη γυναίκα εντόπισε μέσα στη θάλασσα ιδιωτικό σκάφος που έπλεε στην περιοχή και ο πλοίαρχός του ενημέρωσε άμεσα το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε τη γυναίκα, η οποία είχε μαύρα μαλλιά, ηλικία περίπου 40-50 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80 μ. και έφερε παλιά τομή στην κοιλιακή χώρα. Επίσης, φορούσε μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, οπως επίσης μία χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
