Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένα μακάβριο περιστατικό αποκαλύφθηκε στο κοιμητήριο της Ελευθερούπολης στην Καβάλα, όπου άγνωστοι άνοιξαν έναν τάφο, πήραν τον νεκρό και στη θέση του έβαλαν άχυρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ANT1 πρόκειται για έναν 76χρονο, ο οποίος είχε κηδευτεί πριν από εννέα ημέρες.

Όταν πήγαν λοιπόν για να τελέσουν μνημόσυνο οι συγγενείς παρατήρησαν ότι τα χώματα ήταν ανακατεμένα και ζήτησαν την εκταφή του νεκρού. Έτσι διαπίστωσαν ότι μέσα στο φέρετρο δεν ήταν ο άνθρωπός τους, αλλά δύο μπάλες από άχυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, με καταγωγή από τη Δράμα, ετάφη στον τόπο καταγωγής της γυναίκας του και γι΄αυτό οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο οικογενειακό του περιβάλλον.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cb6b0eu2mdhd-se