Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέοι χώροι υπαίθριας άθλησης δημιουργούνται από τον δήμο Νίκαιας –  Αγ. Ι. Ρέντη, ενισχύοντας την ελεύθερη πρόσβαση στον αθλητισμό και εξασφαλίζοντας παράλληλα μια φυσιολογική καθημερινότητα για τους κατοίκους της περιοχής.

Στη περιοχή της Νίκαιας προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα πέντε υπαίθρια γυμναστήρια, δύο ακόμη στην περιοχή του Αγ. Φίλιππα (είσοδος Κεραμικού) και στην «παλιά τρύπα» του Αδάμ. Σ’ αυτούς τους ανοιχτούς χώρους τοποθετήθηκε κατάλληλος εξοπλισμός υπαίθριας γυμναστικής με πιστοποιημένα πολυόργανα εκγύμνασης προκειμένου οι δημότες να ασκηθούν με απόλυτη ασφάλεια.

Τα υπαίθρια γυμναστήρια αυξάνονται και στη δημοτική ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη (στην οδό Νάξου, Μπιχάκη και Παλιό Βυρσοδεψείο), ενώ μόλις ολοκληρώθηκε το τέταρτο έξω από το αθλητικό κέντρο Σ. Μελισσουργός.

Ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε: «Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι σε μια χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσαμε μεγάλο μέρος της άθλησής μας να είναι υπαίθριο και δωρεάν. Αυτοί οι χώροι γυμναστικής που φτιάχνουμε το αποδεικνύουν καθημερινά. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να δημιουργούμε 2-3 τέτοια πάρκα ακόμη, ώστε σε κάθε γωνιά της πόλης να μπορούν οι δημότες μας να αθλούνται εύκολα και ανέξοδα. Η εποχή του lockdown θα τελειώσει αλλά η κουλτούρα που αποκτήθηκε αυτή την εποχή για την άθληση όλων μας οφείλουμε να τη συνεχίσουμε».