Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η γενική καραντίνα που θα τεθεί σε εφαρμογή από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχει οδηγήσει πολλούς Αθηναίους να εγκαταλείψουν άρον άρον την πρωτεύουσα. Από χθες, όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το lockdown, χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών.

Ήδη από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα από την Αθηνών-Κορίνθου και περισσότερα από 7.000 από την Αθηνών-Λαμίας ενώ χθες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 πού πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη.

Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση σήμερα γι’ αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.