Επιχείρηση απολύμανσης τόσο του πλακόστρωτου όσο και του αστικού εξοπλισμού στην Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Παράλληλα, συνεργεία του δήμου σήκωσαν περίπου 500 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινιά, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στις 31 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Σύμφωνα με τον αντιδημάρχο Καθαριότητας, Νίκο Ζεϊμπέκη, που παρίστατο στην δράση καθαριότητας οι επιχειρήσεις απολύμανσης της Νέας Παραλίας θα συνεχιστούν, όπως επίσης και οι εργασίες πρασίνου.
Σήμερα, πρώτη ημέρα ελεύθερης μετακίνησης χωρίς αποστολή sms, αρκετοί ήταν οι πολίτες που έκαναν το πρωί βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
