Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην περιοχή Σιδηροκάστρου, στην Ανατολική Μάνη, που εξελίσσεται σε δύσβατη περιοχή. Επιτόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με 36 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου με 14 άτομα. Συνδρομή και από αέρος, μέχρι τη δύση του ηλίου. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, ενώ δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.  

Όσο για τους δύο πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο ένας έχει θλαστικό τραύμα στο στήθος και αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο, ενώ ο άλλος φέρει εγκαύματα και θα μεταφερθεί, κυρίως για προληπτικούς λόγους, στο 251 Νοσοκομείο της Αθήνας. 

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p dir=”ltr” lang=”el”>Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η <a href=”https://twitter.com/hashtag/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#πυρκαγιά</a> που εκδηλώθηκε εχτές στην περιοχή Κελεφά Ανατολικής Μάνης.</p>— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) <a href=”https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1037304082053120001?ref_src=twsrc%5Etfw”>5 Σεπτεμβρίου 2018</a></blockquote>

Όσον αφορά την πυρκαγιά στην περιοχή Κελεφά στον Οίτυλο Λακωνίας, αυτή έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.