Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια, αφού λίγο μετά τις 8 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε από γέφυρα και ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων μέσα στις γραμμές του ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Κηφισιά.

Το όχημα παρασύρθηκε για λίγα μέτρα από το συρμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός του ΗΣΑΠ έβγαλε τη γυναίκα από ΙΧ, ενώ το αυτοκίνητο ήταν μεταξύ του τειχίου και της γραμμής.

Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ όλοι οι επιβάτες του ηλεκτρικού είναι καλά στην υγεία τους.

Λόγω του τροχαίου διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια από το σταθμό Ειρήνη μέχρι το σταθμό Κηφισιά, αλλά πλέον εκτελούνται κανονικά. Στο σημείο έφτασε γερανός για να απομακρύνει το όχημα.