Σε δεκαπέντε ακόμη σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού κλείνουν σήμερα, Κυριακή, οι μπάρες στους οποίους περιλαμβάνονται για πρώτη φορά δύο από τη γραμμή του Ηλεκτρικού στα πλαίσια της σταδιακής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Στη νέα ομάδα είναι οι σταθμοί Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Αλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αγία Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ταύρος και Μαρούσι.
Οι επιβάτες για να μπουν πρέπει να επικυρώνουν την κάρτα ή το εισιτήριό τους, αλλά την ίδια υποχρέωση έχουν και όσοι βγαίνουν από αυτούς. Όμως, τουλάχιστον μία μπάρα θα είναι ανοιχτή για όσους δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση.
Συγκεκριμένα, έως την Πέμπτη προβλέπεται να παραμείνει ανοιχτή η είσοδος των ΑμεΑ, ώστε να εξυπηρετούνται ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού, όπως άνεργοι και ένστολοι, που δεν έχουν προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.
Υπενθυμίζεται πως είναι κλειστές οι μπάρες στους σταθμούς Σύνταγμα, Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος, Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω.
Όμως, μέχρι και την Τετάρτη οι μπάρες στο Σύνταγμα θα είναι ανοιχτές 6:00 -10:00 και 15:00- 19:00, εξαιτίας της συμφόρησης που παρατηρήθηκε τις ώρες αιχμής.
