Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί το αρμόδιο υπουργείο να ξεκίνησε τη διαγωνιστική διαδικασία για τη λειτουργία ηλεκτρονικών διοδίων, που συνοδεύτηκε από διαβεβαιώσεις για δικαιότερη χρέωση και μειώσεις τιμών, αλλά οι εργολάβοι του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου έστειλαν ήδη τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά στους οδηγούς που κινήθηκαν στις εντυπωσιακές σήραγγες των Τεμπών και σε όλο το τμήμα από τις Ράχες Μαλιακού ώς το Κλειδί Ημαθίας.

Από τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, όπως είχαν ήδη αναγγείλει και με βάση την αρχική σύμβαση του 2007, προχώρησαν σε τιμαριθμικές αυξήσεις σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και ορισμένες κατηγορίες οχημάτων κατά 10 λεπτά του ευρώ.

Οι νέες τιμές αφορούν όλες τις κατηγορίες οχημάτων που διέρχονται από τον σταθμό στο Μεσοχώρι, όπου όμως παραμένουν στα ίδια επίπεδα για όσους έχουν ενταχθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής.

Αυξήσεις κατά 5 έως 10 λεπτά του ευρώ θα ισχύσουν επίσης από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7/1) σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων και σταθμούς στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, καθώς και στον κλάδο που εξυπηρετεί τη Σπάρτη.