Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νεφώσεις με βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα σε όλη τη χώρα, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Σε πολλές περιοχές της κεντρικής, αλλά κυρίως της νότιας χώρας, θα εκδηλωθούν λασποβροχές. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς, στην κεντρική από 7 έως 18, στη νότια από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 17, και στην Κρήτη από 9 έως 20.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σημειώνεται ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα εκδήλωσης λασποβροχών. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές, κυρίως έως το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς.

Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.