efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αναβολή με συνέχιση της κράτησης του κατηγορούμενου αποφασίστηκε, στην δίκη με αυτόφωρη διαδικασία, με κατηγορούμενο γνωστό μάνατζερ ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά.

Η ακροαματική διαδικασία για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια σε βαθμό πλημμελήματος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνάς αναπρογραμματίστηκε μετά από αίτημά του προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του, που απουσίαζε.

Ο κατηγορούμενος μίλησε στο δικαστήριο αρνούμενος την κατηγορία και υποστηρίζοντας πως ήταν εκείνο το οποίο τον έκανε να μην σταματήσει ήταν ο φόβος του. «Είναι δυνατόν με το σμαρτάκι μου να τρέχω; Πήγα σπίτι μου και είδα ένα αυτοκίνητο να με ακολουθεί. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι 60 χιλιόμετρα την ώρα, φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί. Ούτε μεθυσμένος ήμουν, ούτε βρήκαν κάτι οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο. Με έχουν κλέψει 25 φορές, γι’ αυτό φοβήθηκα», είπε.

Ο 72χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι δεν θα πρέπει να παραμείνει κρατούμενος, το δικαστήριο όμως απέρριψε το αίτημα του.

Ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από αστυνομική καταδίωξη τα ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη να τρέχει από τον Αγιο Στέφανο έως και την Κηφισιά με υψηλές ταχύτητες και να αρνείται να σταματήσει για έλεγχο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ακινητοποίησε το όχημα στην οδό Λευκάδας στην Κηφισιά, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και οδηγήθηκε σε δίκη.