Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παρέμβαση από την εισαγγελέα Αρείου του Πάγου έφερε η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε χθες βράδυ στο εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας και είχε ως αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις της να καούν ολοσχερώς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχαν εργαζόμενοι την ώρα της φωτιάς, την οποία ακολούθησαν και εκρήξεις στο εσωτερικό του εργοστασίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάλληλοι μπήκαν τη νύχτα μέσα στο προαύλιο χώρο για να απομακρύνουν αυτοκίνητα, κυρίως φορτηγά της εταιρείας, τα οποία είχαν παραδοθεί στις φλόγες. 

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του περιστατικού, που προκαλεί ερωτήματα, καθώς η εταιρεία εμπλέκεται στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε τουλάχιστον 26 μαθητές από επτά διαφορετικά δημοτικά.

Η Εισαγγελέας, Γεωργία Αδειλίνη, παρήγγειλε σήμερα στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατέστρεψε -2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο, σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του  συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο τους μαθητές, λόγω μαζικής δηλητηρίασης. 

Στην εισαγγελέα της Λαμίας κατήγγειλαν τα σχετικά περιστατικά γονείς των ανηλίκων την περασμένη Παρασκευή.

<iframe style=”width:100%; height: 600px” src=”https://euandi.eu/gr/survey/european-elections.html” frameborder=”0″ scrolling=”yes”></iframe>