Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πρόθεσμία για την Τετάρττο πρωί ζήτησε και έλαβε ώστε να απολογηθεί, η 49χρονη από τη Σάμο, η οποία, όπως έχει ομολογήσει, σκότωσε το Μεγάλο Σάββατο τον πατέρα της ενώ κοιμόταν.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 70χρονο πατέρα της και παραπέμφθηκε στην αρμόδια Ανακρίτρια. Η 49χρονη κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη κατάφερε στον 70χρονο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια κάλεσε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε την πράξη της.

Σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το νησί, οι γείτονες αναφέρουν ότι η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, συγγενής του θύματος ανέφερε πως η 49χρονη, αφότου χώρισε, πριν από 15 χρόνια, έμενε στη Σάμο με τον πατέρα της. Επίσης, είπε ότι είχε χτυπήσει ξανά τον πατέρα της τα Χριστούγεννα και πως παρά το σοβαρό πρόβλημα που είχε, δεν έπαιρνε τη φαρμακευτική αγωγή που της είχε οριστεί.