Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Έναν εφιάλτη εξακολουθεί να ζει η κοπέλα, που είχε πέσει θύμα κακοποίησης στην Ηλιούπολη πέρυσι όταν είχε αποκαλυφθεί η υπόθεση πίσω από την οποία κύκλωμα trafficking και ναρκωτικών. Η ίδια είχε προχωρήσει τότε σε σειρά αποτροπιαστικών καταγγελιών για βία, αιχμαλωσία, σεξουαλική εκμετάλλευση, απειλές και εξαναγκασμός για χρήση ναρκωτικών. 

Τον Ιούλιο του 2021 είχαν προφυλακιστεί ο επίορκος αστυνομικός, καθώς φέρεται να την εξέδιδε επί ενάμιση χρόνο, αλλά και ο πατέρας της για βιασμό από τα 11 έως τα 17 χρόνια της. Πλέον ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποφυλακιστούν, εάν εκπνεύσει το 18μηνο ανώτατο όριο κράτησης.

Μιλώντας στο Τhepressproject η δικηγόρος της γυναίκας, Αντωνία Λεγάκη, υποστηρίζει ότι υπάρχουν εκκωφαντικές καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης σημειώνοντας πως έχουν περάσει 14 μήνες χωρίς να έχει οριστεί δικάσιμος κι ότι συνήθως παίρνουν κι ένα αίτημα αναβολής οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του TPP, η κ. Λεγάκη καταγγέλλει πως η 20χρονη δέχεται συνεχώς απειλές. «Στο τηλέφωνό της, στο σπίτι της, στους δικούς της ανθρώπους. Οι απειλές είναι για να ανακαλέσει. Τη σταματούν διάφοροι άνθρωποι, είτε αυτήν είτε τη μητέρα της είτε τον αδερφό της, στον δρόμο και της λένε να πάει να ανακαλέσει. Δηλαδή, αν αυτοί οι άνθρωποι βγουν από τη φυλακή, ο κίνδυνος θα είναι άμεσος» τόνισε η δικηγόρος που μεταξύ άλλων πρόσθεσε τα εξής: 

«Δυο φορές έχω πάει εγώ στην ανακρίτρια και, όπου μπορούσαμε να έχουμε ονόματα ή στοιχεία, τα έχουμε δώσει στη Δικαιοσύνη. Δέχεται απειλές ακόμα και μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες φιλοξενούν τους κατηγορουμένους μέσα από τη φυλακή και οι οποίοι στέλνουν εκβιαστικά μηνύματα, αλλά και στο τηλέφωνό της, στο σπίτι της, στους δικούς της ανθρώπους κτλ. Οι απειλές είναι για να ανακαλέσει» επανέλαβε.